Teaser van Queens Of The Stone Age

Dat de jongens van Queens Of The Stone Age al sinds vorig jaar bezig zijn met de opvolger van het album '... Like Clockwork' uit 2013 wisten we al een tijdje.

Bovendien kondigden Josh Homme en co de laatste dagen ook enkele optredens aan voor komende zomer. Met locaties in Canada, Australiƫ en Japan ziet het er naar uit dat er nog aankondigingen zullen volgen in verschillende werelddelen.

Gisterenavond werd er met de mysterieuze boodschap 'Coming Twentyfive' ook een eerste albumteaser gelanceerd. Wat dit precies betekent is nog onduidelijk. Op de fanfora wordt alvast gespeculeerd op '25 april', de dag dat de eerste single uit dat album zal worden uitgebracht of Coming TwentyFive als titel van een eerste single...

Tijd brengt raad, maar het zal alvast niet zo heel lang meer duren vooraleer we terug horen van Queens Of The Stone Age.

Ondertussen menen verschillende bronnen ook te weten dat Dave Grohl meewerkte aan de nieuwe plaat. Mark Lanegan gaf alvast zelf aan dat hij er deze keer niet bij was en dat hij bijzonder ongeduldig is om het album te beluisteren.


7 april 2017
Kevin Vergauwen