Straf voorjaar in Dranouter

In het lang vervlogen voorjaar van dit jaar wijdden we al een Clubvizier aan Muziekcentrum Dranouter en ook nu willen we je even attent maken op een viertal leuke live shows daar.

Op 8 maart speelt David Poltrock, die deze week zijn eindejaarslijstje met ons deelde, in het Heuvelland de songs uit zijn debuutplaat waaraan hij vijf jaar schaafde. Op 29 maart is het de beurt aan Absynthe Minded. ‘Jungle Eyes’ kent u natuurlijk al en misschien zag u Ostyn en de zijnen al elders aan het werk, maar in Dranouter komt de band toch een beetje thuis. Absynthe Minded stond immers al vijf keer op het festival. Dit keer dus lekker knus binnen in het Muziekcentrum.

Milo Meskens had in oktober een nieuwe single uit, ging in november met twee MIA-nominaties lopen (als beste nieuwkomer en beste hit) en is dus ook in 2018 wel wat van plan. Op 20 april toont hij al zijn jeugdige talent op het podium van Muziekcentrum Dranouter.

Een maand later mogen we de glorieuze terugkeer meemaken van Geppetto & The Wales. Het is een tijd stil geweest rond de kempenzonen, maar in februari 2018 trekt de band naar Wisconsin (US) om er een opvolger in te blikken met niemand minder dan producer Brain Joseph, die bekend staat om zijn werk voor o.a. Sufjan Stevens, Bon Iver en Local Natives. Enkele maanden later komen ze de vruchten van al die noeste arbeid aan jou voorstellen in de vorm van een try-out! 

Bekijk het volledig programma van Muziekcentrum Dranouter hier.

16 december 2017
Marc Alenus