Still Crazy about Paul Simon

Onder de ICOON-vlag kan je regelmatig naar De Kreun en De Vooruit voor een nostalgische terugblik op een iconische artiest. Ook in Cultuurcentrum De Ploter in Ternat wordt binnenkort echter een grootheid uit de pop in de schijnwerpers gezet.

Tom Kestens (bekend van Das Pop en Lalalover) speelt op 31 oktober zijn favoriete Paul Simon-songs. Bart Steenhaut (muziekjournalist) belijdt zijn liefde voor de muziek van deze icoon. En Jan Hautekiet himself modereert de avond mooi aan elkaar.

Voor de jonkies: Paul Simon vormde met Art Garfunkel tussen 1964 en 1970 het duo Simon & Garfunkel (The Sounds Of Silence, Mrs. Robinson, Bridge Over Troubled Water, ...). Nadat het duo uit elkaar ging, begon Simon onmiddellijk aan een soloalbum en tekende zo voor één van de meest succesvolle carrières uit de rockgeschiedenis (Me and Julio down by the schoolyard, 50 Ways to leave your lover, You Can Call Me Al,…). Na een carrière van 50 jaar geeft Paul Simon nog steeds blijk van vitaliteit en speelplezier. Zelfs op zijn vijfenzeventigste blijft hij ‘Still crazy after all these years’.

Meer info over deze avond vind je hier

19 oktober 2017
Marc Alenus