Snel naar de hel met Fadrea en Rusty Spoon

Waar zijn die suikerbonen, de lauwe cava en slappe pintjes? Want wij melden u de geboorte van Fadrea. Gisteren (30 april) zag het kind het levenslicht tijdens een show van Rusty Spoon en een dj-set van Pavlove in Afsnis.

Rusty Spoon is de huisband van het nieuwe community-based kunstenplatform Fadrea waarin alles kan en alles mag. Heilige huisjes worden vakkundig gesloopt met post-energetic-theatre-punk en de eersten die er aan mogen geloven zijn de jongens van Bazart.

Die wilden toch snel naar de hel? Wel, met Fadrea en Rusty Spoon duurt dat maar een groene pil en twee minuten inwerktijd. Al wie Goud niet kon pruimen, zal na het bekijken van onderstaande clip zijn mening moeten herzien. De herwerking van Rusty Spoon heeft immers ballen ter grote van een kleine bloemkool. Misschien geplukt op het veld waar de clip, geregisseerd door Fadrea eindigt. Wie weet.

De bedoeling van Fadrea is om de mensen dichter bij kunst te brengen en hun eigen ideeën een passend platform te geven. Heb jij ook een idee? Surf dan naar hun website en dien het in! Laat je gaan, want Fadrea gaat voor onbegrensde uitdagingen.

1 mei 2018
Marc Alenus