Sheer Mag komt debuut voorstellen in Antwerpen

Op woensdag 19 juli komen de Philadelphia retro punkers van Sheer Mag België voor het eerst een bezoekje brengen. Dit lang verwachte concert gaat door in Kavka te Antwerpen.

Sheer Mag is een vijf koppige band die het beste haalt uit catchy jaren zeventig rock. Denk aan de glamrock van Thin Lizzy, maar dan snediger en een tikkeltje smeriger. Met hun drie afspeellijsten, die de band via Bandcamp de wereld instuurde, wisten ze tal van critici te overtuigen. Zo werden ze bijvoorbeeld bejubeld op Pitchfork als Best New Music, en ook NPR, NME, Fader en Diymag laten geen kans onbenut om met lof te zwaaien over de band. Een dikke vette aanrader dus.

Hun debuut komt morgen 14/07 officieel uit en zal ‘Need To Feel Your Love’ gaan heten. Het titelnummer, Just Can’t Get Enough en de videoclip voor Suffer Me werden de afgelopen weken al de wereld ingestuurd als amuse gueule. Bekijk de zweterige videoclip voor Fan The Flames hieronder, en begin alvast je agenda vrij te maken voor volgende week woensdag. Tot dan!

13 juli 2017
Joris Roobroeck