School is Cool en winnaars 'De Nieuwe Lichting' naar Clamotte Rock

Wie het derde podium inneemt op vrijdagavond en zaterdag, is nog een geheim.

Eerder kondigden wij hier al Clouseau, Therapy? en The Troggs aan voor Clamotte Rock, dat op 10 en 11 mei plaats vindt. Nu wordt daar een serieuze schap bovenop gedaan.

Yesnomaybe, recente winnaar van 'De Nieuwe Lichting' bij Studio Brussel, is er daar één van, naast ervaren rotten School is Cool. Andere nieuwe namen voor de line-up van vrijdag 11 mei zijn Shorty Jetson And The Lefthands en Let's Dance. Daarmee is de line up voor de mainstage op vrijdag compleet. Ook het dj-podium is volzet met DJ Wout, Milano en opkomend talent DJ Mettes tekenen present. Voor zaterdag belooft de organisatie nog twee headliners. De jonge Gentse grunge-/punkband Yesnomaybe opent de festivaldag.

Combi- en vrijdagtickets zijn allemaal weg. Wie er op zaterdag nog bij wil zijn, wordt aangeraden niet te lang meer te wachten. Ook daar worden de kaartjes schaarser. Tickets zijn online beschikbaar via de website van het festival of in lokale krantenwinkels 't Krantje te Herenthout en Dagbladhandel Papyrus in Nijlen.

10 februari 2024
Patrick Van Gestel