Roadkill-affiche bijna klaar!

Nu de grote festivals de troefkaarten op tafel hebben gegooid, wordt het hoog tijd dat de kleinere festivals ook kleur bekennen. Dat geldt ook voor Roadkill, in Waarschoot, op 3 en 4 Augustus aan zijn twaalfde editie toe. Zij hebben weer een fraaie staalkaart van hedendaagse, harde rock-'n-roll geprogrammeerd. 

Wat te denken van het Amerikaanse Nashville Pussy, Integrity, het Nederlandse Birth of Joy, het Japanse rarteitenkabinet Electric Eel Shock, duo Powder for Pigeons en een hele reeks Belgische bands zoals Alkerdeel, Syndrome (aka Mathieu Vandekerckhove - Amenra), Eleanora, Speedözer, Majestic Sun, The Very Very Danger (met Ian Clement van Wallace Vanborn) en Thee Andrew Surfers (Fifty Foot Combo-leden) die voor het visuele aspect The Polecats meebrengen, drie gekke artistieke paaldanseressen. 

Zes bands volgen later nog, maar de voorverkoop is al gestart, dus als je wel houdt van een stevige brok muziek in het midden van de zomer, ga dan als de wiedeweerga naar de pagina van Roadkill

4 maart 2018
Bert Gysemans