RIP Bruce Williamson (The Temptations)

Bruce Williamson, de vroegere frontman van de legendarische soulband The Temptations is overleden. Hij werd negenenveertig.

RIP Bruce Williamson (The Temptations)

Bruce Williamson werd geboren op 28 september 1970, maar zal dus zijn vijftigste verjaardag nooit kunnen vieren. Hij stierf thuis in Las Vegas aan de gevolgen van COVID-19, dat bevestigde zijn zoon.

In 2006 sloot hij zich aan bij The Temptations en hij bleef zanger van de band tot 2015. Hij is te horen op de albums ‘Back To The Front’ en ‘Still Here’ en was er ook bij toen George W. Bush de band uitnodigde in het Witte huis voor een optreden in het kader van Black History Month in 2008.

Toen The Temptations in 1961 gesticht werden bestond de band uit Otis Williams, Melvin Franklin, Elbridge Bryant, Paul Williams en Eddie Kendricks. Otis Williams heeft hen allemaal overleefd en is het enige oorspronkelijke lid dat nog steeds lid is van de band. Hij beloofde een tijd geleden dat er na de coronapandemie nog een plaat zal komen van de band. Benieuwd of dat nog bewaarheid wordt.

8 september 2020
Marc Alenus