Reveil zoekt lokale vertegenwoordigers

Op 1 november vindt Reveil, waarbij begraafplaatsen met muziek en lokale levensverhalen worden opgeluisterd, voor de vijfde keer plaats. Nu roept de organisatie mensen op om zelf een lokaal Reveil-event te organiseren in hun gemeente.

 

Er zijn wel enkele voorwaarden: muzikanten brengen tussen 17 en 18 uur enkele serene en ingetogen akoestische songs op de lokale begraafplaats en worden eventueel afgewisseld met lokale levensverhalen. Reveil vzw staat de bands en gemeenten bij met tips en advies, creëert een Facebook event voor elke deelnemende gemeente en zorgt voor promotie via nationale en regionale pers. De events moeten honderd procent non-commercieel blijven en artiesten mogen niet worden betaald.

 

Artiesten, dichters en vertellers die graag in de voetsporen willen treden van Ozark Henry, Niels Destadsbader, Marble Sounds, Milo Meskens, Jan Swerts, Isbells, Sioen, Amenra, Johannes Genard, Zinger, Maud Vanhauwaert, Maarten Inghels en vele anderen, kunnen zich vanaf vandaag inschrijven via www.reveil.org. Ook alle info voor initiatiefnemers vind je daar.

11 mei 2018
Patrick Van Gestel