Rep je naar Bandcamp voor 'Weyrd Summer 2020'

Leg je hand op de ‘Weyrd Summer 2020’-compilatie van Weyrd Son Records.

Weyrd Son Records heeft een aantal paardjes in zijn stal van diverse komaf en laat die graag op je los om je zomer wat op te fleuren. Vandaag, 5 juni, is hun compilatie ‘Weyrd Summer 2020’ exclusief te verkrijgen via Bandcamp, net op een dag dat het platform zijn deel van de winst laat vallen om de muzikanten te steunen tijdens de coronacrisis.

Bij de bands op de compilatie is ook het Belgische project THOT. Frontman Grégoire Chardon maakte op 10 mei nog veel indruk op ons eigen daFestival#2. Op ‘Weyrd Summer 2020’ brengt zijn band de première van een thuis opgenomen song Sleep Oddity die je watertandend zal doen uitkijken naar de studioversie waaraan de band momenteel schaaft.

Naast THOT vind je op de plaat ook nog het krachtige deathpop duo Vowws uit Californië met een splinternieuwe, betoverende track die Impuls Control heet. GLAARE, de darpop band uit L.A., die later deze zomer nog een album uitbrengt, is ook van de partij, net als darwave helden Sure uit Frankrijk en industrial-iconen Pop.1280.

Al dit moois kan voor vijf euro van jou zijn via deze link.

5 juni 2020
Marc Alenus