Rare Akuma brengt eerste single van opkomend album

Terug van nooit weggeweest.

De Antwerpse rapper Rare Akuma heeft dit voorbije jaar allesbehalve stilgezeten. In oktober 2019 bracht hij de ep 'it'll be okay' uit en april dit jaar hielp hij zijn fans de lockdown door te komen met de release van zijn 'Quarantine Care Package'. Verder was hij eind april ook een van de artiesten die de line-up mocht bekleden van het eerste, én volledig Belgische, livestreamfestival georganiseerd door muziekcollectief Artists Unlimited. 

Van het rustiger aan te doen zijn er voorlopig nog geen tekenen, want Rare Akuma liet al meermaals weten druk bezig te zijn met zijn debuutalbum 'dirtywominus'. Met de eerste single ANGER ANGELS geeft hij ons al een idee van wat we daarvan mogen verwachten. Hij wordt hierbij ondersteund door mede-Antwerpenaren Benz Pharaoh en Asaph Sampa, met wie hij in het verleden al meermaals heeft samengewerkt.

Zoals de titel van het nummer doet vermoeden, barsten de rappers van woede en doen ze dat over een loeiharde beat. Bereid je al voor op het album door via onderstaande link de single te beluisteren:

 

27 juli 2020
Hannes Deraedt