PXL-Music houdt VUURDOOP

Met dit ontdekkingsfestival krijg je de kans om alumnibands, afstudeerprojecten en verrassende zijprojecten van alumni en docenten te ontdekken.

In en rond de gebouwen van Muziekodroom en PXL-Music in Hasselt zal op vrijdag 17 mei VUURDOOP worden gehouden. Vanaf 16u00 al kan je er terecht voor de meest uiteenlopende, muzikale projecten. De toegang is gratis!

Het festival loste eerder al de headliners WWWater, Shht., Susobrino, WZA en Joris Biesmans. Met de afstudeerprojecten van de studenten Muziek en gelegenheidsbands van docenten wordt een programma van zevenentwintig acts aangeboden, verdeeld over vijf podia.

Er zijn de bachelorproeven van Empty Apartments, B.I.T.C.H., A Series Of Reflections, L’Idée, I’m Not A Dictator, The Desirables, Faisca, Eden, Splintr, Cosmic Rift, Sarah Green, Verwarman en Jess Jacob. Daarnaast zijn er zijprojecten van onder meer Jan Viggria (The Guru Guru, Statue), Tom Adriaenssen (The Guru Guru) en Linde naast gelegenheidscombo’s als TAAR en Monovoks.

En dan hebben we het nog niet eens over de randactiviteiten gehad. De volledige line-up, een timing en praktische info over het festival vind je op www.vuurdoop.be.

7 mei 2019
Patrick Van Gestel