Punk meets metal in hartje Kempen

GBH in 2016, The Toy Dolls in 2017: Funeral Dress-zanger Dirk smijt zijn volledige contactenlijst open voor de organisatie van zijn jaarlijkse TNT Fest. De vierde editie van dit punkmekka in de Kempen heeft niemand minder dan The Exploited kunnen strikken, nog zo'n legendarische hoofdact die nog steeds de hoogdagen van de punk met verve op een podium brengt.

 

Maar daar houdt het niet op. Zowel het legendarische Oliver/Dawson Saxon – het zijproject van twee Saxon-leden van het eerste uur – als de al even fenomenale sensatie Tygers Of Pan Tang komen de heavy metalheads paaien. Punks kunnen dan weer in de handen wrijven bij de komst van de Mexicaanse hardcoreband Acidez, de Britse Oi! streetpunkers van Menace of de volledig vrouwelijke (!) Engelse tributeband The Ramonas.

 

Bovenal belooft TNT Fest tegen de prijs van een tegenwoordige appel en een ei op 5 mei in Zaal Den Dreef in Vorselaar opnieuw een belevenis te worden vol gezelligheid, bekende gezichten, bier en stoere bolsters met een zachte kern. Nu al legendarisch en onmisbaar. Oh ja, en deze keer zal Funeral Dress natuurlijk zelf ook weer het podium op kruipen. Party on!

31 januari 2018
Johan Giglot