Pukkelpop en de gitaar afterparty

Pukkelpop staat zoals steeds garant voor stevige feestjes. En daar komt er nu nog eentje bij. 

Festivalgangers kunnen zich al jaar en dag uitleven in o.a. de Dance Hall en Boiler Room, maar de festivalorganisatie voegt daar Underground aan toe, een gloednieuw afterparty-concept voor de fans van De Gitaar.

Elke avond, na het einde van de headliner in de Castello-tent, kunnen festivalbezoekers die op zoek zijn naar een alternatief voor de beats er tot vier uur 's morgens terecht.

DJ's van dienst zijn Stijn Van De Voorde, Goe Veur In Den Otto, Eppo Janssen en Bram Willems.

 "Met Underground richten we ons specifiek naar de Pukkelpoppers die houden van alternatievere rock. Zij krijgen vanaf nu hun eigen feeststek in de Castello-tent. Hard gaan op The Strokes, meebrullen met Arctic Monkeys, vuist in de lucht bij een Britpopanthem, luchtgitaar bij een metalclassic of de pogo inzetten op de Ramones? Sonic Youth, Parquet Courts, Weezer, Vampire Weekend, The Vaccines of David Bowie. Het kan en mag allemaal", aldus organisator Chokri Mahassine.

Pukkelpop vindt plaats van 15 tot en met 18 augustus. Onder meer Arcade Fire, The War On Drugs, Kendrick Lamar en Oscar & The Wolf voeren de affiche aan.

Meer info en tickets via www.pukkelpop.be.12 juli 2018
Kevin Vergauwen