Première: Casey Conroy - Best Shoes

Casey Conroy ontroert met nieuwe single.

De voorbije jaren schreef de in Orlando geboren Casey Conroy haar eigen nummers. Drie daarvan werden vorig jaar uitgebracht en op Spotify gezet als singles en nu is ze terug in haar beste schoenen. Conroy klinkt eerlijk, onschuldig en openhartig zoals alleen jongeren .

Best Shoes schreef ze voor al die mensen die elke dag weer opstaan met de beste bedoelingen en vol goede moed om er weer het beste van te maken, maar die door de maatschappij toch telkens weer platgedrukt worden. We kennen allemaal het gevoel dat we niets liever zouden willen dan ons terug te trekken in onze eigen veilige cocon of de veilige haven van ons ouderlijk huis waar we bij mama en papa terecht konden met al onze zorgen.

Dat gevoel roept Best Shoes op in al zijn eenvoud. Veel meer dan een akoestische gitaar en de mooie stem van Casey Conroy is er niet nodig om een single af te leveren die keer op keer, bij elke luisterbeurt te troosten. Zeven jaar was, Conroy pas toen ze haar eerste song schreef. Ze heeft duidelijk goed geoefend.

Ontdek hier bij ons haar single is première!

10 januari 2020
Marc Alenus