Pingpongclub, Wolker en The Radar Station op hetzelfde podium

Drie beloftevolle bands mogen aan hun live reputatie schaven dankzij KulturoM.

Pingpongclub, Wolker en The Radar Station op hetzelfde podium

KulturoM vzw die in de streek rond Moen (Zwevegem) een streepje cultuur brengt als bindmiddel tussen de inwoners en de lokale zelfstandigen kon in zijn driejarig bestaan al enkele leuke voorstellingen doen van onder andere Frank Vander Linden, Mooneye, Stijn Meuris, Piet de Praitere,... Het opzet van de voorstellingen is een originele, kleinschalige locatie of bedrijf uitzoeken waar de artiesten kunnen spelen. Op 17 april spelen drie indierockbands, die aan een serieuze opmars bezig zijn, in het atelier van schrijnwerken Demeestere.

Twee regionale acts die steeds vaker over de lippen gaan - Pingpongclub en Wolker - krijgen er het gezelschap van The Radar Station. De jongste winnaar van De Nieuwe Lichting op Studio Brussel krijgt heel wat airplay ( Radio 1, Studio Brussel , Radio 21) en maakt zich op voor een drukke festivalzomer.

Wolker is nog in de running voor een finaleplaats van Humo’ s Rock Rally.  Met de komst van drumster Femke Decoene  vallen voor deze jonge band alle puzzelstukjes ineen. Bovendien maakt het duo ook live diréct indruk en lijkt the sky the limit voor dit geweldige duo!

De heren van Pingpongclub genieten een sterke live reputatie en brengen in het najaar hun debuutplaat uit.

Tickets voor dit concert vol aanstormend talent kosten 12 euro en zijn te bestellen via eventbrite.be

Info: kulturomvzw@outlook.com  of op facebook.

10 maart 2020
Marc Alenus