Pik vanavond de nieuwe platen mee van Godspeed You! Black Emperor en It It Anita

Gisteren genoten we nog van de live-stream van Siem Reap, voor vanavond (27 maart) tippen we er graag twee voor je.

It It Anita om 20u en Godspeed You! Black Emperor om 23u. Je hoeft dus niet eens te kiezen! Let wel: het worden geen live-streams as we know it.

Begin april komt de nieuwe plaat ‘Sauvé’ van It It Anita uit en die stellen ze vanavond vanf 20u in miekclub N9 virtueel voor. Eigenlijk is het ons ook niet duidelijk of de Luikenaars naar Eeklo komen of gewoon ergens in cyberspace zullen knallen, maar who cares. Het optreden is een “in-game livestream concert in Interzone Terminal”, een soort interactieve concertbelevenis via de Soundstorm app. Alle praktische info (ook over de te installeren app) vind je op de website van N9. Check best even op voorhand wat je nu precies allemaal moet installeren. Zit je met je handen in het ongeknipte haar, dan kun je ook een prehistorische stream volgen via Facebook/N9.

Om 23u steken we virtueel de Atlantische Oceaan over om in Montréal de première van het nieuwe album van Godspeed You! Black Emperor te volgen. De band zal niet zelf optreden, maar hun vaste visual wizards Karl Lemieux en Philippe Leonard (wie de band ooit live zag, weet waarover we het hebben) laten hun arsenaal aan 16mm rolletjes los op ‘G_d’s Pee AT STATE’S END!’. Niet te missen, al was het maar om je een allereerste keer te laten overdonderen door die nieuwe worp van Godspeed! Meer info vind je op de website van Suoni Per Il Popolo of via het Facebook event.

GY!BE STATE'S END BRODKAST from Constellation Records on Vimeo.

27 maart 2021
Christophe Demunter