Phoenix warmt op in Trix

De Franse band Phoenix komt op zaterdag 22 en zondag 23 april naar Trix voor twee intieme concerten in de Club. Het is alweer vier jaar geleden dat hun laatste album ‘Bankrupt!’ verscheen, maar 2017 lijkt het jaar van de grote wederopstanding te gaan worden. Begin maart verscheen plots een korte video met enkele live-aankondigingen (New York, LA, Parijs, Londen en een aantal grote zomerfestivals), begeleid door een kort stukje nieuwe muziek. De speculaties over een nieuw Phoenix-album zijn dus weer wat meer gevoed. Maar voor het zover is, moet de band opnieuw wat warmdraaien op het podium en om dat te doen kozen de bandleden van Phoenix Trix uit! Op zaterdag 22 en zondag 23 april speelt Phoenix daarom twee exclusieve ‘Warm Up Shows’ voor een beperkt publiek in onze Trix Club. Twee unieke gelegenheden om deze grote Franse band in een intiem kader aan het werk te zien. Tickets zijn te koop vanaf woensdag 22 maart om 10u via trixonline.be.

De Franse band Phoenix komt op zaterdag 22 en zondag 23 april naar Trix voor twee intieme concerten in de Club. Het is alweer vier jaar geleden dat hun laatste album ‘Bankrupt!’ verscheen, maar 2017 lijkt het jaar van de grote wederopstanding te gaan worden. Begin maart verscheen plots een korte video met enkele live-aankondigingen (New York, LA, Parijs, Londen en een aantal grote zomerfestivals), begeleid door een kort stukje nieuwe muziek. De speculaties over een nieuw Phoenix-album zijn dus weer wat meer gevoed.

Maar voor het zover is, moet de band opnieuw wat warmdraaien op het podium en om dat te doen kozen de bandleden van Phoenix Trix uit! Op zaterdag 22 en zondag 23 april speelt Phoenix daarom twee exclusieve ‘Warm Up Shows’ voor een beperkt publiek in onze Trix Club. Twee unieke gelegenheden om deze grote Franse band in een intiem kader aan het werk te zien.

Tickets zijn te koop vanaf woensdag 22 maart om 10u via trixonline.be.

20 maart 2017
Marc Alenus