Petit Prince - la bière fait la force!

De Franse artiest draaide de clip voor zijn nieuwste single in Charleroi.

In september bracht Little Prince het album ‘Les Plus Beaux Matins’ uit. Daarop stond onder andere JSP en die track wordt nu als single uitgebracht met een clip die gedraaid werd in Charleroi en met acteurs uit de regio. Voor regisseur Robin Lachenal straalt de esthetiek van die stad de sfeer uit van het vagevuur, een plek tussen aarde en hemel.

In de clip voor JSP, dat wat klinkt als Tame Impala in het Frans, volgen we de reis van een jonge man en zijn goudvis tussen de caravan van een medium van achtenhalf jaar en de metro "Paradis" (Charleroi). Hij biedt een cyclische levensvisie, zonder eindpunt, zonder rails. Maar er is goed nieuws voor iedereen die op zoek is naar betekenis in het leven. We vonden het antwoord in de clip: ik weet het niet.

Petit Prince spreekt in het persbericht dit dankbericht uit, getroffen door de vrijgevigheid en vriendelijkheid van de Belgen.: "Ik zou graag alle deelnemers willen bedanken, maar uit angst om er te vergeten, wil ik liever heel België bedanken. Wat mij het meest verbaasde, was te zien dat ze in een land waarvan wordt gezegd dat het zo in tweeën is verdeeld, lang na het einde van de shoot allemaal over hun beroemde bieren praatten."

Ja ja, Petit Prince, la bière fait la force!

27 februari 2021
Marc Alenus