Paaspop verhuist eenmalig naar september

Sinds eind jaren zeventig vindt het festival plaats met Pasen in Schijndel, tussen Eindhoven en 's Hertogenbosch, maar dus niet in 2021.

Na anderhalf jaar afwezigheid viert Paaspop in 2021 eenmalig het einde van de zomer in plaats van de start van de lente. Op vrijdag 3, zaterdag 4 en zondag 5 september kan je op het vertrouwde festivalterrein terecht voor een volledig programma verdeeld  over zeventien podia en zaaltjes waar zo’n tweehonderdvijftig acts zullen optreden. Een volwaardige line-up dus met topbands en artiesten uit alle muziekgenres, met theater, cabaret, stand-upcomedy en entertainment. De organisatie is druk in de weer om zoveel mogelijk artiesten van de affiche van 2020 nog toe te voegen aan die van 2021, maar voorlopig kan nog niets bevestigd worden. Het definitieve programma wordt spoedig bekendgemaakt.

De "Early Bird" ticketverkoop van deze unieke najaarseditie start op zaterdag 27 februari om 11:00 uur. Je kunt dan enkel weekendtickets kopen zolang de voorrraad strekt. Dagtickets gaan in het oorspronkelijke Paaspopweekend (op zaterdag 3 april 2021) in voorverkoop. Let op: meer dan negentig procent van de ticketkopers in 2020 hebben hun ticket behouden. 

Tickets voor Paaspop 2020 zijn geldig voor de najaarseditie van 2021, dus NIET voor Paaspop 2022. Restitutie van de 2020-tickets is mogelijk van donderdag 18 februari tot en met vrijdag 26 februari. Op de Paaspop-website vind je alle informatie.

2 februari 2021
Bert Gysemans