Opnieuw Push The Button in Oostende

Op zaterdag 8 april organiseren Muziekclub De Zwerver, Kunstencentrum KAAP en De Grote Post het muziekfestival voor de tweede keer

In totaal zullen er zestien artiesten en bands op de drie podia van Push The Button staan. In De Grote Post wordt ook een nieuwe clubstage voorzien.

De drie partners hebben zorgvuldig geschaafd aan een line-up die sprankelt en evenwichtig is samengesteld uit delen hiphop, elektronica, jazz en experiment. Jaïr Tchong van KAAP licht toe: "We hebben met onze huizen elk een zeer uiteenlopende stijl van muziek die we brengen. Als KAAP richten we ons meer op jazz en wat je onder de noemer experimenteel kan plaatsen, De Zwerver sluit meer aan bij hiphop en elektronica. Die twee muzieklijnen smelten samen in het geweldige gebouw van De Grote Post, waar we het publiek met een breed smakenpallet op de wenken kunnen bedienen."

De eerste acht namen zijn al bekend: Rival Consoles, Lander & Adriaan, N∆bou, Mankiyan, Use Knife, Youniss, Denzel Himself en Monsieur Doumani

Met het lossen van de namen werd meteen ook de ticketverkoop gestart. Je kan tickets in voorverkoop (€ 25) kopen via www.pushthebutton.be waar je meteen ook alle informatie over de bands vindt.

8 februari 2023
Patrick Van Gestel