Op naar een volgend W-Fest!

W-Fest 2018 was een groot succes en de organisatie kijkt al vooruit naar de editie van volgend jaar. Er zijn al heel wat namen bekend waaronder Allez Allez, Toyah, China Crisis, Adam Ant, Killing Joke, The Human League, Siglo XX, Desperate Journalist en Whispering Sons.

Wederom een mooie mix van oude en nieuwe donkere klanken dus en dat is nog niet alles. Op 1 december worden de laatste headliners bekend gemaakt op een  announcement party in de Vooruit in Gent.

Daarop zal Astrasonic openen en Peter Murphy & David J zullen BAUHAUS’ ‘In The Flat Field’ spelen. Snel beslissen of je er bij wil zijn, want er zijn maar vierhonderd plaatsen ter beschikking.

De verkoop van de tweede lading W-Fest 2019 tickets gaat van start op 1 september aan het voordeeltarief van 150 € ipv 220 €.

Dit tarief zal geldig zijn tot 2 december. Wie een ticket koopt van 2 december tot 2 februari, telt hiervoor 180 € neer, dagtickets aan 55 € (ipv 60 €). Na deze datum kunnen tickets in voorverkoop worden aangekocht aan 220 € voor een combi ticket en 60 € voor een dagticket.

Een ticket voor party én festival wordt aangeboden aan 180 euro.

W-Fest 2019 vindt plaats van 15 – 18 augustus. Alle info vind je hier.

31 augustus 2018
Marc Alenus