Nothing But Thieves naar Vestrock

Vorig jaar kwam Vestrock pas in februari met zijn eerste naam, maar volgend jaar is het groot feest en dus mag er nu al afgeteld worden.

Op 31 mei en 1 en 2 juni 2019 vindt de tiende editie van Vestrock plaats. Een jubileum-editie dus en dat vraagt om grote namen en verrassingen.

De vrijdagavondheadliner voor Vestrock 2019, die voor twee festivalshows naar Nederland komt (ook naar Dauwpop nvdr), is Nothing But Thieves. Als pop- en rockliefhebber moet je echt je best hebben gedaan om deze alternatieve rocksensatie niet te kennen.

Sinds hun debuutalbum uit 2015 rijgt de band de successen aan elkaar met singles als Itch, Amsterdam en Sorry. Met ijzersterke shows op o.a. Rock Werchter, de Botanique en Trix is Nothing But Thieves in korte tijd uitgegroeid tot een gevestigde naam in de rockwereld.

Vorige week bracht de band de nieuwe single Forever & More uit, die hun status als uithangbord van de internationale rockscene met verve bevestigt. Op 31 mei 2019 knalt deze single ongetwijfeld over de VESTROCK-weide!

Early Bird kaarten voor Vestrock zijn al vanaf 1 oktober beschikbaar.

10 september 2018
Marc Alenus