Nothing But Thieves naar Trix

Onze man vond hun passage op de mainstage van Rock Werchter vorige zomer niet veel soeps, maar u dacht daar anders over want hun concert in de Botanique in november is uitverkocht. Dat het hard gaat voor de Britten van Nothing But Thieves kan als een understatement worden beschouwd. De alternatieve rockband rond zanger Conor Mason kondigt vandaag opnieuw heugelijk concertnieuws aan. Nothing But Thieves komt op zaterdag 27 januari 2018 naar Trix in Antwerpen.

Al vanaf het verschijnen van hun titelloze debuutplaat in 2015 gooit de band meteen grote ogen met singles als Itch, Wake Up Call en Trip Switch. Meteen worden ze uitgenodigd op Britse festivals als Reading & Leeds festival en Isle Of Wight Festival. Het succes zorgt ervoor dat ze worden uitgenodigd om het voorprogramma van Muse te verzorgen tijdens het Europese luik van hun Drones World Tour in 2016. Met hun eclectische poprock breien Conor Mason, Joe Langridge-Brown, Dominik Craik, Philip Blake en James Prince de uiteindes van verschillende genres aan elkaar. Denk aan een mix tussen Royal Blood, Muse en The Killers.

Eerder dit jaar liet de band ons al opwarmen met singles Amsterdam en Sorry en speelden ze op de grootste festivals van Europa waaronder Glastonbury, Rock Werchter en Sziget. Sinds september ligt hun tweede langspeler ‘Broken Machine’ in de winkel. Tickets voor de show in Trix zijn beschikbaar vanaf woensdag 1 november om 10u.

Met het oog op Halloween halen we deze nog eens boven:

30 oktober 2017
Marc Alenus