Nog één week tot Helden in het Park

Over exact één week start Helden in het Park. Vier opeenvolgende donderdagen verwelkomt muziekclub N9 een verzameling topmuzikanten in het Eeklose Heldenpark voor de vijfentwintigste editie van dit gratis festival. 

Op de eerste avond, donderdag 1 augustus, staat afrofunk centraal met de Ghanese multi-instrumentalist Gyedu-Blay Ambolley en K.O.G. & The Zongo Brigade. Nieuw dit jaar is de dj booth waar op de eerste avond Vinyl Selectors Tropico & Chunk passende plaatjes voor, tussen en na de concerten zullen draaien.

Ook de rest van het programma klinkt veelbelovend. Op donderdag 8 augustus is er latin en afro met La Yegros en The Bongo Hop. Arat Kilo with Mamani Keita & Mike Ladd en Azmari brengen ethiojazz op donderdag 15 augustus. Linval Thompson & Asham en Joggo sluiten Helden in het Park af met reggae en dub op donderdag 22 augustus. 

De concerten starten om 20 uur stipt. De deuren openen om 19 uur. Vanaf dan kan je genieten van frisse drankjes en huisgemaakte cocktails en lekker eten. Alle praktische info en het programma van de komende weken vind je op www.hihp.be. Volg Helden in het Park op FacebookInstagram en Twitter en gebruik de hashtag #HIHP19.

25 juli 2019
Patrick Blomme