Nog een dubbele single voor San Holo

De wereld is niet zwart-wit en als het misloopt in een relatie zijn er ook twee kanten aan het verhaal.

Na titeltrack bb u ok?  en Find your way (feat. Bipolar Sunshine)’ en IT HURTS! is dit de vierde - dit keer dubbele - single van het album ‘bb u ok?’, dat 21 mei via bitbird (i.s.m. Counter Records / Ninja Tune) verschijnt. Op het album werkt San Holo samen met o.a. Rivers Cuomo (Weezer) en American Football.

De dubbele single black and white en MY FAULT bevat de laatste tracks die worden uitgebracht voor de release van het album. Beide tracks vertegenwoordigen een zeer emotioneel en persoonlijk hoofdstuk voor Sander Van Dijck waarin we hem zien reflecteren op de complexiteit van een vorige relatie, wat resulteert in zijn meest gevoelige en doordachte muziek tot nu toe. Black and white, gaat over open minded blijven. Het meer indie getinte MY FAULT gaat over zijn laatste relatie.

"Deze song betekent veel voor me. Het is een van de eerlijkste dingen die ik ooit heb geschreven, en tevens ook een van de eerste nummers die ik voor dit album heb geschreven. Ik wil er niet te veel over praten, ik wil gewoon dat je er naar luistert." aldus San Holo.

20 april 2021
Marc Alenus