Nieuwe namen Misty Fields

Het ontdekfestival Misty Fields, dat deze zomer op 10, 11 en 12 september in het bosrijke Heusden plaatsvindt, heeft vijf nieuwe namen bekendgemaakt.

Niemand minder dan de Canadese postpunksensatie Crack Cloud, het Belgische Kapitan Korsakov en dark-pop trio High Hi voegen zich bij de nu al indrukwekkend line up met o.a. Girl Band, Porridge Radio en Just Mustard.

De rest van het lijstje bestaat uit de Nederlandse one-man band Robbing Banks en het Mexicaanse rockabilly gezelschap The Hi-Ballin’ Daddies. Hoewel Misty Fields dit jaar voor de vijftiende keer plaatsvindt, is het nog steeds een van de best bewaarde muziekgeheimen in de Lage landen. Al jaren weet het sympathieke festival de fijnste nationale en internationale namen, de nieuwste ontdekkingen en de grote namen van morgen naar Heusden te halen.

En niet onverdienstelijk, want steeds meer muzikale fijnproevers en liefhebbers weten de weg naar Misty Fields te vinden. Naast de nieuwste bands presenteert het festival ook beeldende kunst en theater. De sfeervolle, bosrijke festivallocatie en het uitgebreide aanbod aan eten & drinken maken de unieke festivalervaring compleet. Weekendkaarten voor Misty Fields zijn te koop via de website en kosten €57,50. Dagkaarten voor de vrijdag kosten €25,- en voor de zaterdag €39,50. Voor een zondag ticket ben je slechts €7,50 kwijt.

Meer informatie over Misty Fields en de kaartverkoop vind je op de website van het festival.

19 mei 2021
Marc Alenus