Nieuwe namen voor Misty Fields

Zojuist maakte Misty Fields, één van de leukste ontdekkingsfestivals van Nederland, de tweede lading namen bekend.

Worden verwacht: troubadour Steve Gunn, de tropische dansmachine The Mauskovic Dance Band, The Legendary Shack Shakers frontman JD Wilkes en punkabilly sensatie King Salami & The Cumberland Three.

De rest van het lijstje wordt aangevuld door The Graveltones, indierock trio Demob Happy, het Belgische garagetrio Black Leather Jacket en de nieuwe Britse gitaarbandjes Mush, Bad Nerves en Egyptian Blue!

Eerder werd al bekend dat o.a. Together Pangea, Claw Boys Claw, Charlie Parr, Frankie & The Witch Fingers en Sports Team deze zomer naar Misty Fields zullen afreizen.

Hoewel Misty Fields dit jaar voor het veertiende jaar plaatsvindt, is het nog steeds een van de best bewaarde geheimen in muziekland. Nochtans weet het festival al jaren de fijnste internationale en nationale namen naar Asten/Heusden te halen. Gelukkig vinden steeds meer muzikale fijnproevers en liefhebbers van sfeervolle festivallocaties de weg naar natuurgebied ‘De Groote Peel’ te vinden.

Naast nieuwe muziek presenteert het festival ook beeldende kunst, theater en documentaires. De sfeervolle, bosrijke festivallocatie en het uitgebreide aanbod aan eten & drinken maken de unieke festivalervaring compleet. Weekendkaarten voor Misty Fields zijn nu te koop via de website en kosten maar €42,50. Een kaartje voor de vrijdag kost €20,- en voor de zaterdag €30,-. Voor het zondagticket ben je slechts 5 euro kwijt.

Misty Fields vindt dit jaar plaats op 6, 7 en 8 september. Meer informatie over het festival en de kaartverkoop vind je natuurlijk op de website van het festival.

Foto via Misty Fields

10 april 2019
Marc Alenus