Nieuwe namen voor Jazz Middelheim

De veertigste editie van het jazzfestival duurt opnieuw vijf dagen!

Jazz Middelheim vond de afgelopen jaren plaats van donderdag tot zondag. Maar omdat grote festivals pas opnieuw mogelijk zijn vanaf vrijdag 13 augustus, wordt het festival deze zomer één dag opgeschoven. Meer nog: ze doen er gelijk weer een dag bij. Zoals vroeger. Want laat ons eerlijk zijn: we hebben wel wat in te halen!

Het festival start dus op vrijdag 13 augustus en eindigt op dinsdag 17 augustus. Daarmee wordt Jazz Middelheim het eerste grote festival sinds het begin van de pandemie. Maar misschien nog belangrijker: de line-up is meteen ook de meest internationale sinds maart vorig jaar. De veertigste editie van het oudste jazzfestival van het land krijgt – met andere woorden – een affiche die in gelijk welk jaar de champagne zou doen knallen.

Avishai Cohen Trio, Portico Quartet, STUFF., Emma-Jean Thackray, Alfa Mist, Lefto, NAG, KAU trio, Boombox Experiments, ECHT! en MiXMONK werden toegevoegd aan de affiche. De voorlopige line up vind je op www.jazzmiddelheim.be.

Tickets kosten €39 (13, 15 augustus) en €44 (14, 16 augustus), en zijn uitsluitend te koop via www.jazzmiddelheim.be. Let wel: alle ticketkopers zullen een coronapas of negatieve coronatest dienen voor te leggen om het festivalpark te betreden!

24 mei 2021
Marc Alenus