Nieuwe namen voor het Dour festival

Na de toezegging van A$AP Rocky, Angèle, Nekfeu, Stormzy, Sven Väth, Floating Points live, Chronixx, Dirtyphonics liive en Yves Tumor & Its Band kan het festival van Dour weer een reeks nieuwe namen toevoegen.

De Frans-Congolese rapper Niska bevestigt dat hij dit jaar voor het eerst naar Dour komt. Londenaar James Blake is na drie jaar afwezigheid terug. Een andere grote naam die heeft toegezegd, is het Berlijnse duo Modeselektor.

Daarnaast noteren we ook de komst van onder meer: Alkpote, Oxmo Puccino, EARTHGANG, Yseult en Talaboman. Het duo bestaande uit John Talabot en Axel Boman!

Uit de rockwereld, waar de gitaar het hoogste woord voert, heeft Black Lips toegezegd en ook Fuzz, de band met onder meer de fenomenale Ty Segall.

Ook de Chileense krautrockband Föllakzoid en een van de beste Franse rockbands van het moment, The Psychotic Monks, zakken naar Dour af.

Het Dour festival vindt plaats van 15 tot 19 juli. Je kan nog Early Bird-tickets kopen tot en met 23 januari 2020 via www.dourfestival.eu.

15 januari 2020
Judy Lee