Nieuwe namen voor Antwerps Desertfest

Wie dacht dat ze bij Desertfest Antwerp 2019 op hun lauweren zouden gaan rusten, komt bedrogen uit, want vandaag zijn nogmaals vier bands toegevoegd aan de nu al lijvige affice van het festival.

Pelican, vaandeldrager van de post-metal, en begin augustus met een nieuw album (het eerste in zes jaar), wordt één van de sterkhouders op de affiche, maar laten we vooral het Engelse Steak niet vergeten die met hun stoner rock-'n-roll de boel op stelten komen zetten, en Swan Valley Heights uit Duitsland met hun psychedelische fuzz.

De Keldersessies, waar vorig jaar een eerste maal mee geëxperimenteerd werd, waren een succes, en ook op deze editie zullen er keldersessies zijn. De eerste naam die bekend gemaakt werd hiervoor is Ungraven, Conan's Jon Davis eigen project waarmee hij nineties industriële metal zal spelen. 

Het Antwerpse Desertfest gaat door van 18 tot 20 oktober in de Antwerpse Trix, en wie er nog mocht aan twijfelen, de ticketverkoop gaat snel, dus wil je naar dit feestje met oa. Sleep, ASG, Ty Segall en Truckfighters, koop snel je ticket op http://www.desertfest.be/tickets. Trouwens de dagplanning staat ondertussen ook online, en er zijn gelimiteerd een aantal dagtickets verkrijgbaar. 

22 mei 2019
Bert Gysemans