Nieuw album voor Robert Jon & The Wreck

Voor reguliere concertgangers, bluesrock- en southern rockliefhebbers zijn ze vast geen onbekenden. 

De Californische band Robert Jon & The Wreck heeft iets met België. Het is de uitvalbasis van het West-Vlaamse Teenage Head Music en via die weg hebben ze stelselmatig Europa ontdekt en ingepalmd.

Eerder dit jaar kwam het prima 'Live At Ancienne Belgique' album uit. Maar, als één van de hardwerkende bands in de muziekindustrie zijn ze inmiddels alweer toe aan een zevende studio-album. 'Ride Into The Light' verschijnt op 4 Augustus via het nagelnieuwe label Journeyman Records van gitarist Joe Bonamassa. Hij deed hij ook een deel van het productie-werk naast legendarische namen als Don Was, Dave Cobb en Kevin Shirley. Daarnaast werkte de band samen met een reeks bekende songschrijvers. 

De band werd dus omringd door een All Stars-ensemble en dat betaalt zich ook uit. Een voorproefje is er alvast in de vorm van de single West Coast Eyes. 

Uiteraard zal de band, éénmaal 'Ride Into The Light' uit is, in onze contreien vertoeven. Vanaf eind Augustus tot begin Oktober kan je de band volgen in Europa, met shows in België op onder andere Gevarenwinkel festival, en ook in Herent en Verviers

8 juli 2023
Bert Gysemans