Neil Young & Bob Dylan naar Hyde Park

Het Engelse festival British Summer Time in Hyde Park heeft er een traditie van gemaakt om met fenomenale line-ups uit te pakken. Dit jaar breien ze daar alvast een vervolg aan met op vrijdag 12 juli de spectaculaire double bill Neil Young + Promise Of The Real en Bob Dylan. Het festival zal dit jaar naar alle waarschijnlijkheid plaats vinden in de weekends tussen 5 en 14 juli.

Twee van de grootste songschrijvers uit de pop- en rockgeschiedenis die samen op een affiche staan. Een mens kan al eens het woord historisch in de mond nemen. En hoewel de dagen van muzikale creativiteit misschien al even voorbij zijn, de twee heren zitten alles behalve stil. Neil Young bracht dit jaar nog met zijn "nieuwe" formatie een soundtrack uit voor de film Paradox. Nobelprijslaureaat Bob Dylan bracht dan weer een whiskey uit genaamd Heaven's Door.

Veel verdere informatie is er voorlopig nog niet bekend, maar elk festival dat ons de mogelijkheid schenkt om twee iconen uit de popmuziek aan het werk te zien is het overwegen waard. Tickets gaan donderdag 29 november om 10u in verkoop. Snel zijn lijkt de boodschap.

 

 

 

27 november 2018
Nick Van Honste