Negen nieuwe voor Dauwpop

Voordat we 2018 ingaan maakt Dauwpop nog negen nieuwe namen voor de komende editie bekend. Volgend jaar komen naast Kensington, Triggerfinger, Dotan, Lil Kleine en meer ook The Hives, My Baby, HAEVN, Nana Adjoa, Pyrodox, Snareskin, Crooxs, Daisy en Puinhoop Kollektiv naar het Overijsselse festival in Hellendoorn op 26 mei.

The Hives, kondigden onlangs een grote show aan met QOTSA en Iggy Pop in de UK, maar de Zweden komen dus ook naar Dauwpop.

My Baby, dook al op in een van onze eindejaarslijstjes en brengen hun rootsy blues en funk naar Hellendoorn.  Nana Adjoa staat al een poos in onze Spotifylijst. HAEVN nog niet, maar de Nederlanders scoorden wel al een paar hits zoals Bright Lights en Finding Out More en het gevoelige Fortitude met violen van het 'The Belgian Session Orchestra' zou daar best in mogen komen.

Aan de XITE party pit zijn toegevoegd Pyrodox, Snareskin, Crooxs, Daisy en Puinhoop Kollektiv, unieke party-acts die keer op keer bewijzen festivalwaardig te zijn. Verwacht energieke en interactieve shows vol met confetti, opblaasballen en een non-stop waterval aan muzikale knallers!.

De afgelopen drie jaar is Dauwpop uitverkocht geweest. Zorg dus dat je op tijd een ticket in huis hebt. De voorverkoop is al gestart. Tickets koop je via www.dauwpop.nl/tickets. Op de website vind je uiteraard ook de volledige line-up en alle nodige info.

20 december 2017
Marc Alenus