Negen namen vervolledigen affiche Brussels Summer Festival

Met de laatste negen namen is het programma van het Brussels Summer Festival helemaal compleet. De feestelijke vijfdaagse vindt komende zomer plaats van 14 tot 18 augustus.

De Amerikaanse cultband Son Lux heeft de voorbije tien jaar een unieke brug geslagen tussen postrock en americana en speelt ten dans op 14 augustus. Ook Tove Lo, de Zweedse zangeres die u kent als stem van de Major Lazer-hit Blow That Smoke komt die dag langs.

Nog een stem uit de hitwinkel van Major Lazer is de Deense , eerder al bovenaan de charts met het aanstekelijke Lean On. Zij sluit het festival af op 18 augustus.

Verder noteren we de komst van Hyphen Hyphen, de Duitse revelatie Mogli, soulpop van onze landgenote Tanaë en keltische punk van Krakin' Kellys.

Komen ook langs: het Franse Les Fatals Picards, hiphop met Kikesa en de futuristische ambient-electro van GRAViiTY.

Eerder kenden we ook al de komst van onder meer Last Train, FùGù Mango, Stef Kamil Carlens, The Experimental Tropic Blues Band, Carpenter Brut, Slongs, The Magician, Le Manou, Kyo, Stuck In The Sound, Christine And The Queens, Giorgio Moroder, Lost Frequencies en Manic Street Preachers.

Meer info en tickets via deze website.

Foto: persbericht Brussels Summer Festival.

26 april 2019
Kevin Vergauwen