Mr. Bungle is helemaal terug

De knallende cover van USA van The Exploited en het nieuws dat ze gaan touren, bleken maar een aanzet te zijn voor groter nieuws.

Want voor het eerst in eenentwintig jaar brengt Mr. Bungle een album uit. 'The Raging Wrath Of The Easter Bunny Demo' komt uit op 30 oktober via Ipecac recordings en zal een allegaartje aan nummers bevatten, gaande van covers van Eureka, een Californische band die in 1986  een democasette uitbracht tot de zogeheten cover van de S.O.D.-klassieker Hypocrites / Habla Español O Muere (beter gekend als Speak English Or Die) en een cover van Corrosion of Conformity’s Loss For Words

De band, die in deze reïncarnatie bestaat uit oorspronkelijke leden Trevor Dunn, Mike Patton en Trey Spruance, wordt bijgestaan door oude bekenden Scott Ian (Anthrax, S.O.D) en Dave Lombardo (Dead Cross, ex-Slayer, Suicidal Tendencies). Verwacht je dus aan een vette pot oldschool thrashmetal. 

Je kan het album al vooraf saven of fysiek bestellen vian de Mr. Bungle link. Om dit nieuws in de verf te zetten, krijgen we er gelijk een vet nummer bij. Opgepast voor je interieur!

22 augustus 2020
Bert Gysemans