Mötley Crüe gespot in de studio

Het, ooit zo wilde,  Amerikaanse hardrockkwartet Mötley Crüe zit terug in de studio. De band, die eind 2015 nog emotioneel afscheid nam van het publiek, heeft nochtans geen wilde plannen. Het blijkt te gaan om opnames voor de soundtrack van de langverwachte verfilming van 'The Dirt'. 

'The Dirt' is de autobiografie van Mötley Crüe over de vorming van de band, de steile weg naar het succes en de band tijdens de hoogdagen. De film is al lang aangekondigd en zou origineel zelfs eind 2017 in de zalen komen, maar heeft flink vertraging opgelopen. Nu de band voor opnames in de studio zit, lijkt het er op dat het niet zo lang meer zal duren. 

In de film is het vooral uitkijken naar de acteerprestaties van bijvoorbeeld Machine Gun Kelly als Tommy Lee, Mötley Crüe’s drummer, Daniel Webber als Vince Neil, Mötley Crüe’s zanger en misschien nog het meeste naar Tony Cavalero als Ozzy Osbourne, waarmee Mötley Crüe in het begin van hun carrière op tour ging, net toen Ozzy aan het worstelen was met een zware verslaving.

18 september 2018
Bert Gysemans