Morr Music kondigt nieuwe releases aan

Het Morr Music label kondigt een aantal nieuwe releases aan. Sóley, Sin Fang en Orvar Smárason brengen gezamenlijk het toepasselijk getitelde 'Team Dreams' uit, een verzamelaar die hun bijzondere project - een track elke maand - afrondt. Die release mag vanaf 19 januari in de winkels verwacht worden. Wie wil weten hoe die klinkt, kan alvast zijn voordeel doen met het voorafje onder de noemer The Sun Will Go Down. 

Het Morr Music label kondigt een aantal nieuwe releases aan. Sóley, Sin Fang en Orvar Smárason brengen gezamenlijk het toepasselijk getitelde 'Team Dreams' uit, een verzamelaar die hun bijzondere project - een track elke maand - afrondt. Die release mag vanaf 19 januari in de winkels verwacht worden. Wie wil weten hoe die klinkt, kan alvast zijn voordeel doen met het voorafje onder de noemer The Sun Will Go Down

Dan is er ook nog het nieuwe album van B. Fleischmann die 'Stop Making Fans' zal gaan uitbrengen. Die release mag dan weer op 2 februari verwacht worden. Voorafje? Zeker weten, hier is ie : Take The A Train. 

En om het af te ronden: Sóley, Sin Fang en Smárason zullen op 9 maart in Trix te zien zijn. Kortom: dé kans om deze groep bij ons aan het werk te zien, want de groep zal ook te zien op invitatie door Sigur Ros op hun Nordur & Nidur festival.

9 december 2017
Philippe De Cleen