Misty Fields viert vijftiende editie met erg leuke namen

Na de succesvolle anderhalve meter festivalvariant ‘Het Bos In’ afgelopen weekend maakt ontdekfestival Misty Fields de eerste elf namen voor 2021 bekend

Misty Fields viert vijftiende editie met erg leuke namen

Onder andere de Ierse noiseband Girl Band, de Engelse indie-sensatie Porridge Radio, de post-punkers van LIFE en het Londense Happyness.

De rest van het lijstje wordt aangevuld door het Ierse Just Mustard, garage-kwartet The Goa Express, het Australische Pinch Points, punktrio BILK, het Franse soulgezelschap The Buttshakers en Nederlandse bands als Personal Trainer en Nouveau Velo.

Hoewel de toekomst onzeker blijft, laat Misty Fields er geen gras over groeien. Volgend jaar wil het sympathieke ontdekfestival, dat volgend jaar haar vijftienjarig jubileum viert, groots uitpakken met deze eerste namen als startschot.

Hoewel het festival voor de vijftiende keer gaat plaatsvinden, is het nog steeds een van de best bewaarde geheimen in muziekland. Al jaren weet het festival de fijnste internationale en nationale namen, zoals Together Pangea, Sports Team, The Murder Capital, METZ, Snail Mail, King Khan & The Shrines, Ulrika Spacek naar Asten/Heusden te halen. En niet onverdienstelijk, want steeds meer muzikale fijnproevers en liefhebbers van sfeervolle festivallocaties weten de weg naar natuurgebied ‘De Groote Peel’ te vinden.

Naast de nieuwste bands presenteert het festival ook beeldende kunst en theater. De sfeervolle, bosrijke festivallocatie en het uitgebreide aanbod aan eten & drinken maken de unieke festivalervaring compleet. Weekendkaarten voor Misty Fields zijn vanaf zaterdag 12 september om 10:00 te koop via

de website en kosten nu te koop €57,50. Een kaartje voor de vrijdag kost €25,- en voor de zaterdag €39,50. Voor het zondag ticket ben je slechts €7,50 kwijt.

Meer informatie over Misty Fields en de kaartverkoop vind je op de website van het festival: www.mistyfields.com. De vijftiende editie vindt plaats op 10, 11 en 12 september.

8 september 2020
Marc Alenus