Melkrock met een zilveren randje

Na twee jaar wachten mag de kurk eindelijk van de melkfles!

Melkrock met een zilveren randje

De vijfentwintigste verjaardag van Melkrock wordt er eentje die zwaar gevierd zal worden. De voorbije twee jaar bleef Tielt en omgeving immers verstoken van een uitlaatklep. U weet wel waarom.

De knaldrang is dan ook enorm. Gelukkig staan een aantal stevige dansorkestjes klaar om de bodem van Recreatiedomein Watewy te doen daveren. Flip Kowlier is de hoofdact al spelen na hem ook nog Pothamus en Borokov Borokov op het hoofdpodium. Daarvoor kan u ook al genieten van Willy Organ, Pink Room, Cloudy-Oh, Divided en Peuk.

In de zijtent valt er ook heel wat te beleven: Pauwel, Wolf Vanwymeersch en Brennt Und Klakmatrak spelen daar vooraleer Radio Figaro alle melkmuilen op de dansvloer lokt.

Melkrock vindt dit jaar plaats op 14 augustus. Alle info op hun website.

Popelt u ook reeds om de milk mee te gaan shaken, maar heeft u nog geen ticket? Scoor dan je gratis duoticket via win@damusic.be. Vermeld zeker je naam zodat we die kunnen doorgeven aan de organisatie. Winnaars worden persoonlijk verwittigd. Hoor je niets van ons? Tickets kosten in voorverkoop €25. Aan de kassa betaal je €30, jongeren onder de 21 jaar betalen €25, onder de 12 jaar mag je gratis binnen.

 

2 augustus 2022
Marc Alenus