Meer namen voor Pukkelpop

En daar is Pukkelpop plots opnieuw met vers nieuws.

Inhaler, het gezelschap rond Bono’s zoon Elijah Hewson, zakt af naar Kiewit.

Ook Kraantje Pappie, Eefje De Visser, Prospa, Barny Fletcher, Ilse Liebens en Michael Midnight werden toegevoegd aan de line-up.

En dan is er nog Mauro Pawlowski, die samen met radiomaker Philippe Cortens het project Circular Media Channel komt voorstellen, een collectie interessant audiomateriaal gevonden in de plaatselijke kringloopwinkel.

Elke ochtend zal de Marquee geopend worden door een speciale samenwerking, in navolging van de ochtendlijke klassieke muzieksessie met Jef Neve vorig jaar.

Neve is dit jaar terug op vrijdag, met een dertigkoppig orkest. Zaterdag is het aan Brass Against, dat protestsongs en hiphop-anthems naar z’n hand zet. Zondag brengt Ertebrekers 80s Extravaganza een terugblik naar de eightees. De Marquee Ouvertures vinden elke dag plaats om 11.30 uur.

Naast Stijn Van de Voorde komen Sanseveria Sound System, Eppo Janssen & Friends en Bram Willems de betere gitaarplaten draaien tijdens de Underground parties in de Club.

Vanaf morgen zal je ook de tijdschema's kunnen raadplegen

Pukkelpop vindt dit jaar plaats van 15 tot en met 18 augustus.

Eerder wisten we al dat ook onder meer Twenty One Pilots, Tame Impala, Martin Solveig, De Jeugd Van Tegenwoordig, Jorja Smith, The National, Royal Blood, Eels en Billie Eilish afzakken naar Pukkelpop.

Meer info? Hierzo!

12 juni 2019
Judy Lee