Maak kennis met de Wolffpack

De jongens van het Nederlandse DeWolff kunnen niet stil zitten.

Heel deze situatie vreet aan hen, gelukkig voor ons stort het trio zich op de muziek. En dat kan voor de fans alleen maar tot goed nieuws leiden. Toen de internationale tour al na één dag afgelopen was, kropen de drie meteen terug de studio in en begonnen te experimenteren en schrijven. Ondertussen zijn er al een heleboel nummers klaar. Maar in plaats van een nieuwsbericht de wereld in te sturen om aan te kondigen dat de band begin 2021 een nieuw album uitbrengt, willen de jongens het deze keer anders doen. 

Jij (ja jij!) kan zelf mee beslissen welke nummers op dat nieuwe album terechtkomen. Hoe? De hilarische video van de band laat zien wat de bedoeling is. Samengevat schrijf je in bij de "Wolffpack" voor vijftig euro, voor dat geld krijg je om de twee weken drie nieuwe nummers + wat extra's in de vorm van een video of een ouder nummer in een speciale uitvoering. Tegen half september heb je dan minimaal vijftien nieuwe nummers. Daaruit kies je er tien, die dan op het album komen te staan. 

De leden van de Wolffpack krijgen dan een persoonlijk gehandtekend exemplaar in de brievenbus in speciaal gekleurd vinyl. Lijkt je dat wat? Check alvast de Wolffpack webstek en geniet ondertussen van de Wolffpack-video waarin je alvast een stuk kan horen van Yes You Do, dat de band opnam met Ian Peres (ex-Wolfmother).

24 juni 2020
Bert Gysemans