Lucy Rose brengt album mee naar Brussel

Lucy Rose komt op 4 mei naar Brussel en ze brengt een nieuw album mee. Beluister haar mooie nieuwe single.

Op 22 maart komt het nieuwe album uit van Lucy Rose. ‘No Words Left’ zal dat heten, maar ze had er toch nog een paar over voor een gesprek, want haar nieuwste single heet Conversation.

Over de nieuwe plaat zegt Rose: “Het kernwoord voor de nieuwe plaat is oprechtheid. Het is mijn waarheid. En dan heb ik het niet over het goede, maar ook het slechte, mijn fouten. Echtheid kan nooit perfect zijn.

Deze plaat gaat over mijn werkelijke leven en dat was soms hard. Op een bepaald moment werd het zelfs te hard voor me om het alleen te dragen.

Ik zou over elke song iets kunnen proberen vertellen, maar eerlijk gezegd herinner ik me niet meer wanneer ik elke song precies schreef omdat de gevoelens vaak zo overweldigend waren dat ik ze zelf niet begreep. De songs kwamen er uit en het was door er aan te werken dat ik uiteindelijk zag dat de waarheid vlak voor mijn voeten lag. En daar lag ook de weg vooruit.

 Ik hoop altijd dat mijn muziek iemand anders troost en hoewel deze plaat niet altijd de makkelijkste is om te beluisteren, denk ik dat in die ongemakkelijkheid toch ook weer troost gevonden kan worden. Daar ben ik zelfs zeker van.”

 

13 januari 2019
Marc Alenus