Lorde deelt nog een single uit 'Solar Power'

2021 was niet het jaar van de Nieuw-Zeelandse zangeres.

De voorbije zomer bracht Lorde haar album 'Solar Power' uit. Een klinkend succes werd dat niet en in de eindejaarslijstjes zien we het album niet of nauwelijks opduiken. Zelfs haar fans lachten de ooit coolste chick op aarde uit met haar "relaxerende strandmuziek". Hoe onbeleefd!

Maar de zangeres gooide haar telefoon in het water en bleef het thema "water", dat opduikt sinds de video bij Solar Power, trouw in de clips voor Fallen Fruit en Mood Ring. Ook in haar nieuwste, zelf geregisseerde clip voor Leader Of A New Regime zitten we weer op het strand en de zangeres tourt zeker nog tot 2023 met de plaat. In onze contreien is er geen show gepland, maar er zitten nog wel wat gaatjes in haar schema volgende zomer, dus wie weet.

Voor ons mag het, want de nieuwe clip is toch weer erg smaakvol en het is niet omdat drie vierde van de wereldbevolking ontvreemd is van de natuur dat Lorde dit moet zijn. Vreemder is dat ze het kortste nummer van de plaat nu tot single verheft. De videoclip duurt dan ook maar net anderhalve minuut.

23 december 2021
Marc Alenus