Little Waves breidt uit.

Daar is de lente, daar is Little Waves: AFF nodigt uit!

Op 7 mei vindt bij de buren van C-mine Little Waves plaats, een avontuurlijke avond die in het teken staat van indie-pop en singer-songwriters. Traditiegetrouw cureert AFF ook dit jaar een podium op Little Waves. Centraal staat de gitaar, of net niet?

AFF nodigt drie Belgische topgitaristen met verschillende achtergronden uit. Rode draad in dit verhaal: een onconventionele benadering van de gitaar waar experimenteerdrift hoogtij viert. Geen doordeweeks getokkel dus maar dwarse klanken en composities die de gitaar als solo-instrument overstijgen.

Nemen u mee op deze trip: Alleskunner Geoffrey Burton, bekend als gitarist van Arno, Daan en zelfs Iggy Pop, die met zijn eerste soloalbum ‘Me Ta Podia’ naar Genk afzakt,  jazzgitarist en flipperkastspecialist Vitja Pauwels, frontman van Bombataz en sidekick van Naïma Joris en de klassiek geschoolde multi-instrumentalist Lucas Schreel.

Little Waves zelf vervolledigt de héérlijke line-up met de Limburgse Emmy d’Arc en de Turkse Gaye Su Akyol. Eerder bevestigde namen en een link naar de tickets vind je hier.

9 maart 2022
Marc Alenus