Line-up Rock Werchter aangevuld

Rock Werchter vervolledigde de line-up zonet met negen extra namen. Bovendien zijn er extra dagtickets in voorverkoop gegaan.

Nieuw voor de openeningsdag zijn: Mogwai, Black Box Revelation, Zwangere Guy, Miss Angel, Palace, Geike, The Vintage Caravan en Georgia. Ook Deaf Havana is er op donderdag en niet op zondag zoals eerder aangekondigd.

Ibibio Sound Machine wordt dan weer toegevoegd aan het programma van The Slope op zondag. En zo is de line-up van Rock Werchter 2019 nu echt helemaal rond.

Ook het tijdschema staat online, wat maakt dat bezoekers kunnen beginnen puzzelen.

Onder meer Tool, The Cure, Muse, Mumford & Sons, P!nk en Florence + the Machine tekenen present naast acts als The Good The Bad And The Queen, Strand Of Oaks, Balthazar, New Order, The Twilight Sad, Robyn, Underworld, Jungle, Beirut, Miles Kane, Bear's Den en Two Door Cinema Club.

Rock Werchter 2019 vindt plaats van donderdag 27 juni tot zondag 30 juni in het Festivalpark in Werchter. Tickets zijn te koop via proximusgoformusic.be en ticketmaster.be.

Meer dan 80% van de beschikbare festivaltickets zijn verkocht. De dagtickets voor vrijdag 28 juni en de dagtickets voor zaterdag 29 juni zijn al even uitverkocht. De vraag naar dagtickets is bijzonder groot. Er worden daarom per festivaldag 1000 extra dagtickets in verkoop gebracht.

Voor alle info slechts één adres: www.rockerwerchter.be.

3 mei 2019
Judy Lee