Line-Up Bospop volledig

Het festival is aan de negenendertigste editie toe en vond het tijd om het dit jaar net iets anders aan te pakken.

Zo zal Bospop niet twee, maar drie dagen duren en worden beide podia (hoofd- en tentpodium) telkens voorzien van een volwaardig programma. Een extra dag muzikaal vertier en in totaal zes volwaardige programma’s betekent natuurlijk ook meer artiesten. Veel meer artiesten.

De line-up die al was vrijgegeven doet menig muzieklievend hart van diverse leeftijden sneller slaan. Zo werden reeds namen als Sting, James Morrison, Richard Ashcroft, Skunk Anansie, John Fogerty, Snow Patrol, Level 42, Kodaline,… bekendgemaakt. En hoewel het ernaar uitzag dat de line-up reeds volledig was, toch werden nog twee laatste namen toegevoegd aan de reeds indrukwekkende resem artiesten die tijdens het festival de revue zullen passeren. Daryl Hall & John Oates en Rowwen Hèze maken de line-up van Bospop helemaal volledig.

Bospop vindt plaats van vrijdag 12 tot en met zondag 14 juli in het Nederlands Weert. De volledige line-up van dit festival is terug te vinden op de website van Bospop. Hier kan je ook terecht voor de aankoop van tickets en alle nodige informatie om van je bezoek aan dit festival een onvergetelijk weekend te maken.

Foto: Stuart Berg

23 april 2019
Marjolein De Smet