Linda Perhacs nodigde mooi volk uit voor derde album

Linda Perhacs heeft de smaak te pakken. Nadat ze haar debuut uitbracht in 1970 (geen typfout), bleef ze vierenveertig jaar stil om dan in 2014 haar tweede album uit te brengen onder de titel ‘The Soul Of All Natural Things’.

Ze kon natuurlijk niet nog eens vierenveertig jaar wachten op een derde album, maar dat er nu al een vervolg komt in de vorm van ‘I’m A Harmony’ is toch wel een verrassing. En Perhacs liet zich bijstaan door mooi volk. Pat Sansone van Wilco tekende voor de productie en zijn bandgenoten Nels Cline, Glenn Kotche en John Stiratt spelen allemaal mee op Perhacs derde.

En zij zijn niet alleen, ook Julia Holter, Devendra Banhart en Mark Pritchard (voor wie Perhacs de vocalen leverde op diens laatste plaat), doen mee. Er waren ook een co-producer (Fernando Perdomo) en bijdragen van by Chris Price, John Pirrucello, James Haggerty, Leddie Garcia, Greg Wiezorek, Michelle Vidal en Durga McBroom.

De eerste single en tevens de opener van de plaat heet Winds of the Sky. Je kan hem hier beluisteren. Hieronder vind je de tracklist met de belangrijkste gasten er bij.

1. Winds of the Sky (featuring Nels Cline)
2. We Will Live (featuring Julia Holter and Devendra Banhart)
3. I’m a Harmony (featuring Julia Holter)
4. The Dancer
5. Crazy Love (featuring the Autumn Defense)
6. Take Your Love to a Higher Level (featuring Durga McBroom and Michelle Vidal)
7. Eclipse of All Love (featuring Pat Sansone)
8. One Full Circle Around the Sun
9. Beautiful Play (featuring Julia Holter)
10. Visions (featuring Julia Holter)
11. You Wash My Soul in Sound (featuring Mark Pritchard)

2 augustus 2017
Marc Alenus