Legendes in De Roma

Think Of One herleeft en Wannes Van de Velde wordt geëerd.

Op 10 november 2023 zal het exact vijftien jaar geleden zijn dat de unieke stem van Wannes Van de Velde voor altijd zweeg. De waarde van zijn muzikale nalatenschap is echter onschatbaar en tot op de dag van vandaag blijft hij nieuwe generaties inspireren. Tickets voor een uniek hommageconcert in De Roma zijn te koop via deroma.be.

Op initiatief van Jan De Smet, Dimitri Duquennoy en Gwen Cresens heeft een eclectische, genre-overschrijvende en gevarieerde groep zangers en muzikanten zich verzameld. Exact vijftien jaar na het heengaan van de grote Antwerpse volkszanger zullen zij het prachtige Wannes-universum opnieuw tot leven brengen.

Hou je vast voor nog een muzikale orgie van formaat, want de legendarische Antwerpse band Think Of One is terug. Na een lange pauze hebben David Bovée, Roel Poriau en Tomas de Smet elkaar eindelijk teruggevonden en zijn ze helemaal klaar om dat muzikale avontuur nieuw leven in te blazen. Te beginnen op zaterdag 2 maart in De Roma. Tickets zijn te koop vanaf vrijdag 27 oktober via deroma.be.

29 oktober 2023
Patrick Van Gestel