Laurent Garnier sluit Paradise City af

Paradise City wordt stilaan een vaste waarde. Voor de vierde editie van het festival wordt het uitgerold naar drie volledige dagen. Vrijdag 29 juni wordt dus niet louter een aanloopje naar het weekend, maar een heuse festivaldag. Op zondagavond 1 juli wordt het festival afgesloten door niemand minder dan Laurent Garnier.

Naast een geweldige line-up van gevestigde muzikale waarden en onontgonnen parels, blijft Paradise City stevig inzetten op duurzaamheid. Voor de editie van 2017 werd het door A Greener Festival bedacht met de “Highly Commended”-award; de op een na hoogste score. Dit jaar wil Paradise City zich verder engageren om nog minder afval te produceren, nog minder schadelijke stoffen uit te stoten en nog duurzamer voedsel te serveren zodat de dansenden nog meer positieve energie op kunnen doen op de dansvloer.

Naast headliner Laurent Garnier, komen ook o.a. Bedouin, Super & Objekt, Denis Horvat, DJ Koze, Jennifer Cardini, Kink, Omar Souleyman, Or:la, Jayda G, Red Axes en Romare langs in het prachtige kader van kasteel Ribaucourt te Perk.

Early Bird tickets voor Paradise City zijn beschikbaar via paradisecity.be/tickets en kosten 46 euro voor vrijdag / 56 euro voor zaterdag of zondag / 89 euro voor de drie dagen.

20 februari 2018
Marc Alenus